Foto nova ubicacióAquesta setmana, la Cooperativa Plana de Vic ha aprovat el canvi d’ubicació de la seu central de l’entitat.

La Cooperativa va iniciar la seva activitat al carrer de la Fusina de Vic l’any 66. A finals del 80 es va traslladar a les oficines del carrer Bisbe Morgades que han estat la seu fins avui, durant gairebé 30 anys. Aquestes oficines s’havien quedat petites i actualment alguns serveis de la Cooperativa s’havien hagut de moure cap a altres centres de treball de la Cooperativa. A partir de la tardor les oficines estaran situades en una nau industrial totalment adaptada situada a la C-17, km 70 al terme municipal de Gurb.

Aquí el soci trobarà tots els serveis de sempre, amb un economat millorat i una farmàcia amb més serveis, millors accessos i facilitats d’aparcament en unes instal·lacions modernes, àmplies i funcionals.

És un canvi molt il·lusionant per tots els membres de la Cooperativa Plana de Vic, ja que permetrà solucionar moltes de les limitacions que dificultaven l’operativa del dia a dia.