incorporasuaraEl programa Incorpora de l’Obra Social la Caixa ha premiat Suara Cooperativa en la categoria ‘Empresa que ha destacat pel seu al nivell d’insercions al llarg d’aquests 10 anys’. El guardó es va lliurar el dimarts 27 de juny al CaixaForum de Barcelona, coincidint amb l’acte de commemoració dels 10 anys d’implantació d’aquest programa, que treballa per facilitar la integració laboral a persones en situació o risc d’exclusió social.

Suara ha assolit aquest reconeixement gràcies a l’acompanyament prestat per Intermedia, una fundació impulsada per Fundació IReSFundació Surt i Suara Cooperativa per millorar l’ocupabilitat de les persones i les possibilitats de trobar feina. La majoria de persones que s’han incorporat a Suara a través de Fundació Intermedia i el programa incorpora estan treballant en la prestació de serveis d’atenció domiciliària.

En el mateix acte, Audens Food va rebre el premi com a empresa degana vinculada al programa; Catalonia Hotels & Resorts com a empresa que han destacat pel seu alt nivell d’insercions durant aquests deu anys (juntament amb Suara) i Stef Iberia com a empresa implicada en la millora de l’ocupabilitat de les persones usuàries del programa. En la categoria Emprenedor Incorpora (Autoocupació Incorpora) van ser premiades Ana Pérez i Valerie Ramos, de Bendita Helena. La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) va rebre la distinció de reconeixement especial.

En els últims 10 anys, el programa d’inserció laboral de l’Obra Social La Caixa, Incorpora, ha donat feina a un total de 40.685 persones en situació d’exclusió social o en risc d’estar-ho. El 2016 el programa va facilitar la contractació de 9.349 persones en situació de vulnerabilitat a tot Catalunya.