Clade Grup logo-2cL’Assemblea de Grup Clade, el grup empresarial d’economia social més important de Catalunya, ha presentat els resultats corresponents a l’any 2016. Entre les xifres aprovades hi destaca la creació d’ocupació amb 452 llocs de treball nous, un 8,3% més que l’any 2015, tres punts per sobre de les xifres d’ocupació del sector de les cooperatives a Catalunya. Aquest resultat consolida el creixement d’ocupació del grup que l’any 2015 ja va créixer un 4,7% respecte el 2014. També creixen els socis treballadors en un 7% situant-se en 1.662.

Pel que fa als resultats, Grup Clade, també tanca l’any 2016 amb uns resultats molt positius, que pugen un 26,9% situant-se en els 4,3 milions d’euros en el total de les deu empreses que conformen el grup, i amb una facturació agregada de 316 milions d’euros.

Per al president de Grup Clade, David Cos, “els resultats del 2016 continuen avalant els principals motors del Grup”. “El bon resultat econòmic de l’exercici ha estat ben compatible amb el creixement orgànic i amb la creació de valor real per a la societat”.

Grup Clade suma a l’actualitat 10 empreses membres: Abacus Cooperativa, Comunitat Minera Olesana, Cooperativa Plana de Vic, Corma, Escola Sant Gervasi, Suara Cooperativa, Fundació Blanquerna, SOM, Lavola, Orquestra Simfònica del Vallès.