sdv 2017Com a empresa líder en producció i comercialització de planta ornamental a Espanya, Corma va presentar la darrera setmana, i com cada any, els seus nous conceptes i varietat als Salon du Vegetal, la fira internacional més important del sector de la planta que té lloca a Nantes (França). Un esdeveniment imprescindible que representa un bon aparador per exposar als professionals europeus de plantes les innovacions varietals, les col·leccions de plantes amb valor afegit i els nous serveis que ofereix l’empresa.

Per tal d’encaixar al concepte d’enguany (jardineria fàcil i accessible per a tots) i fent èmfasi al “bon rotllo” que aporten les plantes a la vida, Corma va presentar un estand molt estiuenc i desenfadat, demostrant que les plantes són vida i salut i que són fàcils de cuidar. Es va presentar una gama de plantes de poc manteniment i pocs requisits d’aigua per a principiants i per a persones que no poden dedicar molt de temps al jardí.