coopcatEl passat 9 de juny es va celebrar a Barcelona la primera edició dels Reconeixements CoopCat2017, organitzada per la Confederació de Cooperatives de Catalunya, que van premiar la contribució a la societat catalana de diferents cooperatives d’arreu del territori.

La Comunitat Minera Olesana, membre del Grup Clade, va rebre una de les distincions de la celebració pel seu compromís en el territori en la seva tasca al llarg dels seus 148 anys d’història. Joan Arévalo, president de la CMO, va rebre el premi com a representant de la cooperativa. A més de la CMO, també van rebre la distinció dues cooperatives més del Grup Clade com són Abacus (també pel seu compromís en el territori) i Suara Cooperativa (per l’ocupació de qualitat).

L’acte va comptar, entre d’altres autoritats, amb la presència del vicepresident de la Generalitat, l’Honorable Sr. Oriol Junqueras, així com de la Sra. Dolors Bassa, consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, el Sr. Josep Ginesta, secretari de Treball, Afers Socials i Famílies, i els presidents de les federacions de cooperatives de Catalunya.

Aquesta primera edició va comptar amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball i Seguretat Social del govern de l’estat espanyol.

Sens dubte, totes les distincions són un important reconeixement a la tasca de les cooperatives a Catalunya, i una mostra més del potencial de l’economia social com a model al servei de la ciutadania.