el-mundo-logo-2016El rànquing anual de El Mundo reconeix la Universitat Ramon Llull d’entre les 5 millors d’Espanya per estudiar el Grau en Educació Infantil, i manté, per cinquè any consecutiu, la segona posició pel que fa al Grau en Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting.

D’altra banda, la Universitat Ramon Llull és la segona millor universitat privada d’Espanya i primera de Catalunya. A més, es manté dins de les quinze millors universitats públiques i privades de l’Estat.

El document recull un total de 50 titulacions i assenyala, en cada cas, les cinc millors opcions que s’hi poden trobar a nivell espanyol. Es tenen en compte fins a 25 criteris de selecció, que inclouen, entre d’altres, qüestionaris a professors, demanda universitària, recursos humans, recursos físics, plans d’estudi, taxa d’abandonament i graduació, durada mitjana dels estudis i producció de doctors.

Del Grau en Educació Infantil, que imparteix la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport, El Mundo en destaca la possibilitat, a partir de l’any vinent, d’accedir a la doble titulació amb Educació Primària o Pedagogia. D’altra banda, del Grau en Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting, impartit per la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL, en destaca el convenis de pràctiques i la internacionalització, dos dels diferents aspectes que caracteritzen tots els graus que s’imparteixen a Blanquerna-URL.

– Rànquing anual de El Mundo