ESGMaigDotze alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa viatjaran a Estrasburg per conèixer el Parlament Europeu ja que han estat els guanyadors del XXIII Concurs Euroscola 2017 que enguany s’ha desevolupat sota el tema “60è aniversari de la signatura dels Tractats de Roma (1957-2017)”. Els alumnes guanyadors viatjaran a Estrasburg per conèixer la Seu del Parlament Europeu i per participar, en el proper curs escolar, amb joves de tots els països de la Unió Europea, en una jornada de simulació del Parlament Europeu per a joves.

Un jurat, reunit a Madrid, ha atorgat un dels 19 premis a un grup d’alumnes de 4t d’ESO que han elaborat un vídeo basat en un dels drets recollits en la Carta de Drets Fonamentals de la Unió Europea, concretament en l’article 37 que té relació amb el tema del mediambient.