Cartells A3 Palau. Concert 11. Pompa britànicaL’Orquestra Simfònica del Vallès encara un mes de maig atapeït. Per un costat estrenarà l’òpera Carmen al Teatre de la Faràndula de Sabadell dins del cicle Òpera a Catalunya dels amics de l’Òpera de Sabadell i per l’altre Pompa Britànica al Palau de la Música. Les representacions  de Carmen es faran entre el 3 i el 26 de maig a la Faràndula de Sabadell, però també a Manresa, Sant Cugat, Granollers, Reus, Viladecans, Vic, Girona i Tarragona.

Carmen de Georges Bizet és una òpera en quatre actes amb text d’Henri Meilhac i Ludovic Halévy segons la novel·la Carmen (1847) de Prosper Mérimée. Narra la història de Carmen i Don José.

D’altra banda, el dia 20 de maig, sota la direcció de James Ross, l’Orquestra Simfònica del Vallès presentarà al Palau de la Música Catalana el concert Pompa Britànica amb temes del compositor Edward Elgar. Un humorístic retrat musical de la ciutat de Londres al llindar que separa el segle XIX del segle XX obrirà un concert que també reviurà el dia que Haydn conquerí la capital britànica. Entre dos episodis britànics, sonarà el violí germànic més tendre de Max Bruch, acaronat pel nostre concertino Teimuraz Janikashvili.