btyLa primavera 2017 està sent per CORMA una temporada especialment fructífera.

De març a maig és quan es comercialitzen més plantes perquè correspon al final de l’hivern quan la natura comença a brotar de nou. És una època màgica, en especial per CORMA, que factura el 70% del seu volum de negoci. També és una època estressant i difícil, amb molta pressió, moltes preses i un ritme desenfrenat! Però resulta molt ratificant quan es veuen resultats tangibles, com és el cas d’enguany.

Es nota que els jardiners “amateurs” i les col·lectivitats públiques s’estan volcant en la compra i la plantació de plantes per millorar el seu entorn i portar la natura a casa o a la ciutat.

A més a més, el bon temps d’aquestes darreres setmanes ha estat fonamental per acabar de convèncer als consumidors per la compra de plantes. És un factor que influeix molt en aquest tipus de sector tan estacional.

La bona notícia és que sembla que s’allunya la crisi que tan de mal ens ha fet els darrers anys i s’està reflectint en un consum més animat.