suaraabrilSuara Cooperativa va participar els dies 17 i 18 de març a la conferència Implementing self-care in Europe, organitzada per PICES a Brussel·les amb l’objectiu de descobrir i presentar la millor manera d’ajudar als ciutadans a cuidar millor de la seva salut i el seu benestar.

Durant la conferència es van presentar les experiències de diversos països europeus en l’àmbit del self-care o l’autocura, que es defineix com l’habilitat dels individus, les famílies i les comunitats per promoure la salut, prevenir la malaltia i mantenir la salut amb l’ajuda o sense l’ajuda de professionals. Així mateix, la jornada va comptar amb la participació d’experts en salut i àmbit sociosanitari i professionals que actualment treballen en centres de recerca i serveis hospitalaris, donant així diversos punts de vista sobre els reptes de futur que pot plantejar aquest model de cura.
Més informació aquí.