Els propers dies 7, 8 i 9 d’abril es torna a celebrar el Mercat del Ram a la ciutat de Vic. mercatAquesta cita segueix sent un punt de trobada imprescindible per el sector agropecuari i, en la seva aposta ferma per Osona i el sector, la Cooperativa Plana de Vic hi tindrà un paper destacat.

Enguany la Cooperativa participarà activament en l’espai La casa de pagès, un espai creat per conèixer el dia a dia de les masies a través de diferents àrees com el camp i l’hort, el graner, la cabanya, l’estable i el mercat. Aquest espai està adreçat a un públic familiar i comptarà amb activitats didàctiques, tallers i exposicions. La Cooperativa també tindrà un estand en la zona professional i participarà en el concurs de vaca frisona, el concurs de canals i xerrades tècniques al voltant del sector que es desenvolupen durant tota la setmana.

L’empresa sempre ha estat impulsora i part activa d’aquest cita ineludible en el sector on aprofita per presentar les diferents novetats a tots els socis, amics i associats.