Fungastic_GasNatural_LavolaGas Natural Distribució ha donat el tret de sortida al programa educatiu Fungastic. La iniciativa, que s’està duent a terme conjuntament amb la Fundació Gas Natural Fenosa, té com a objectiu promoure el coneixement i la conscienciació sobre el recurs energètic del gas natural a través dues activitats educatives que s’oferiran als centres educatius del territori espanyol que ho sol·licitin d’acord amb un calendari d’itineràncies que fins el juny passarà per Huelva, Cadis, Toledo i Madrid .

El 20 de març va estrenar-se el programa educatiu al CEIP San Sebastián de Punta Umbría –a Huelva-, on va desenvolupar-se l’activitat ‘Descobrint el CH4’. Es tracta d’un taller participatiu i de manipulació mitjançant el qual els alumnes poden conèixer de primera mà el recurs energètic del gas natural, la seva extracció i la manera en com arriba a les nostres llars per tal d’aprendre bones pràctiques i fomentar l’estalvi energètic.

Els alumnes participants de l’activitat que ho desitgin, podran participar en un concurs de dibuix juntament amb les seves famílies i competir amb alumnes de la mateixa comunitat autònoma per guanyar premis per a ells i pels centres educatius.

El programa, que ha arrencat aquest mes de març, té una durada prevista de tres anys. Pel que fa a aquest curs escolar, es calcula que hi participaran més de 3.550 alumnes.