Mix flowers CormaSeguint les noves tendències en jardineria pública i privada, CORMA ha creat els Mix Flowers, amb l’objectiu d’ajudar als ajuntaments a fomentar el manteniment i augmentar les superfícies vegetals a les ciutats, espais públics, terrasses, jardins afavorint la biodiversitat i sostenibilitat.

Es tracta d’unes barreges de plantes de diferents volums, colors i textures, amb poca necessitats de reg i que es planten de manera estratègica per aportar tocs de natura a espais urbans com rotondes, places, etc…

Gràcies això, s’aconsegueix reduir les superfícies pavimentades, es regula la temperatura ambient, es produeix més oxigen i s’absorbeix millor el CO2, contribuint a lluitar contra la contaminació.

A més, la presència de Mix Flowers a les ciutat aporta color i influeix positivament en l’estat d’ànim de les persones.