campanya_sensibilitzacio_lavolaEl passat 6 de febrer, l’Ajuntament de Barcelona va posar en marxa una campanya de sensibilització perquè la ciutadania estigui informada sobre els serveis de neteja viària que hi ha a la ciutat.

Durant tot l’any, més d’un centenar d’informadors recorreran els carrers de Barcelona per donar a conèixer els sistemes de recollida de residus existents a la ciutat, conscienciar a ciutadans i botiguers sobre la problemàtica dels residus i actuar per a la major implicació en el manteniment de l’ordre i la neteja de les places i carrers de Barcelona.

La idea és identificar i corregir les males pràctiques de la ciutadania en relació a la neteja, com es gestionen els residus que genera el comerç de la ciutat comtal, millorar la percepció ciutadana sobre la neteja de la ciutat i seguir treballant per conscienciar sobre la importància de separar correctament els residus.

A banda de dirigir-se als veïns i veïnes de Barcelona, la campanya també vol incidir en els comerciants, als turistes i als propietaris d’animals de companyia.