AbacusEl passat 23 de febrer amb motiu de la celebració del seu trentè aniversari, el Carnet Jove va reunir un centenar de representants dels més de 3.000 col·laboradors actuals per reconèixer i agrair-los el seu suport. Quinze d’aquests representants van ser guardonats per la seva trajectòria i per la valoració del seu servei, entre ells la coooperativa Abacus, per ser un referent de confiança i per la qualitat dels seus productes educatius.

El reconeixement el va lliurar Marta Vilalta, directora general de Joventut, a la vicepresidenta d’Abacus, Maravillas Rojo, que en recollir la distinció en nom de la comunitat de socis i sòcies de consum i treball que integren Abacus, va destacar que aquest reconeixement encoratja a seguir treballant per promoure l’experiència d’un consum cultural i educatiu responsable, col·laboratiu i sostenible, i va agrair especialment als joves la seva confiança en Abacus, remarcant que la col·laboració amb el Carnet Jove de la Generalitat “ens dóna una magnífica oportunitat per apropar i incorporar els joves a la nostra cooperativa, i compartir amb elles i ells una manera de gestionar amb  valors col·lectius i d’equitat”.

L’acte va ser conduït per la periodista Ariadna Oltra i presidit per Oriol Junqueras, vicepresident de la Generalitat, que va destacar el paper del Carnet Jove com a “instrument de política pública de treball”.