sortida etapEl passat 25 de febrer diverses escoles i instituts d’Olesa de Montserrat, juntament amb altres ciutadans de la vila, van realitzar la visita a l’Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP) Mas de les Aigües de la Comunitat Minera Olesana.

D’aquesta manera, la CMO va donar a conèixer a infants i joves el procés de potabilització de l’aigua a Olesa amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua que se celebrarà el proper 22 de març.

A més de la visita, la CMO va posar en marxa un concurs fotogràfic per a la quarantena de participants de la jornada, que premiarà les imatges que representin de la millor manera la importància del ‘bé comú’ que és l’aigua, així com la importància de totes les instal·lacions necessàries per a tot el procés de purificació, sanejament, conducció i subministrament de l’aigua. També vol destacar tota la gent que està al darrere de totes aquestes instal·lacions.

Les fotografies escollides s’exposaran el dia 16 de març a la Sala d’Actes de la Comunitat Minera Olesana i el lliurament dels premis del concurs de la CMO (de la visita ETAP) es realitzarà a les 18h.

Del 20 al 26 de març es realitzarà una exposició de les fotografies a la Biblioteca Santa Oliva d’Olesa de Montserrat.