IMG_5915La seu de la Comunitat Minera Olesana va acollir dimecres la reunió del Consell Rector que, entre d’altres temes, tenia com a objectiu l’aprovació del nou Pla Estratègic del grup per al 2017. El Pla Estratègic que preveu una major incidència del grup en el món econòmic i social del país, va ser aprovat provisionalment pels representants de les diferents empreses que en formen part, a l’espera de ser traslladat internament a les diferents organitzacions: Abacus, Suara, Plana de Vic, Escola Sant Gervasi, Som, Lavola, Orquestra Simfònica del Vallès, Comunitat Minera Olesana, Corma i Fundació Blanquerna.

El Pla també preveu una transferència de coneixement sobre el món cooperatiu del segle XXI a la societat i alguns projectes ambiciosos com Aigua.coop. Per últim, el document recull la necessitat de treballar conjuntament alguns aspectes de les diferents organitzacions que formen part de Clade, així com la creació de sectorials dins del grup cooperatiu.