cepesL’informe ‘Empreses rellevants de l’Economia Social 2014-2015’ elaborat per la Confederació Empresarial Espanyola de l’Economia Social (CEPES) posiciona Clade com el quart grup cooperatiu del rànquing amb 5.334 llocs de treball i una facturació de 287 milions d’euros (dades de 2014), just per darrere de Grupo Cooperativo Cajamar, Mondragon Corporación i Fundació Espriu.

El treball que recull informació detallada de 829 empreses inclou també quatre de les empreses que en formen part: Suara, Abacus, Escola Sant Gervasi i Plana de Vic.

El document  constata la presència de marques significatives de les empreses de l’Economia Social en diferents sectors com el financer, l’industrial, l’automoció, l’enginyeria, distribució i consum, agroalimentari, sanitat, educació, construcció, industrial, automoció, turisme, transport, serveis, comerç, consultoria, tèxtil o atenció a les persones.

El treball conclou que a l’Estat espanyol hi ha més de 43.000 empreses d’Economia Social que representen el 10% del PIB i el 12,5% d’ocupació directa i indirecta, el que reafirma el sector com el model empresarial del futur, segons CEPES.