fazil sayEl proper dissabte 4 de febrer (19h), dins el cicle de Simfònics al Palau, l’Orquestra Simfònica del Vallès ens convida a viure el debut de Fazil Say al Palau de la Música Catalana amb un programa molt especial: Silence of Anatolia, concert per a piano. Una obra pròpia del pianista turc que va compondre el 2001 per encàrrec de l’Orquestra Nacional de Fança i que consta de quatre moviments: Silence of Anatolia, Obstinacy, CadenzaElegy. Say també acompanyarà l’orquestra interpretant el Concert per a piano núm. 23 de Wolfgang Amadeus Mozart, un dels compositors més admirats per l’artista turc i del qual és un dels millors intèrprets.

En la segona part del concert, l’Orquestra Simfònica del Vallès, conduida per Rubén Gimeno, interpretarà la Rapsòdia Hongaresa núm. 2 de Franz Liszt i tancarà el concert amb una de les seves obres més populars però menys interpretades en les sales de concerts: Els Preludis, basades en una Oda del poeta i polític francès Alphonse de Lamertine (1790-1869) dins el recull “Meditacions Poètiques”.