acollirSuara Cooperativa s’ha sumat al manifest de la campanya ‘Casa nostra, casa vostra’, una campanya d’informació, de sensibilització, de mobilització i de pressió política a favor de l’acollida de les persones refugiades i migrants, tant les que esperen a les fronteres com les que ja són aquí. El manifest insta les institucions a actuar perquè Catalunya sigui terra d’acollida.

“Volem acollir persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences. Però també volem acollir aquelles persones que ja són aquí i segueixen tenint dificultats per desenvolupar una vida digna. A totes aquestes persones els volem dir: casa nostra és casa vostra”, proclama la campanya des de la seva pàgina web.

En el marc de la campanya ‘Casa nostra, casa vostra’ s’hi han inclòs accions com un concert al Palau Sant Jordi l’11 de febrer, amb el títol “Nit de benvinguda a les persones refugiades” i una manifestació el dia 18 de febrer.

Més informació al web de la campanya, fent clic aquí.