preins_1El dimarts 7 de febrer de 2017, Blanquerna-URL obre el període de preinscripció als graus que s’imparteixen a les seves tres facultats: Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’EsportFacultat de Ciències de la Salut i Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals.

Per al proper curs, Blanquerna-URL ofereix dos nous graus: el Grau en Gestió Esportiva (Sport Management), que proporciona formació per a la gestió d’organitzacions, d’equipaments i de projectes esportius; i el Grau en Pedagogia, que capacita els estudiants per dissenyar, implementar i avaluar programes educatius. A més, Blanquerna-URL seguirà impartint els graus en Psicologia, Educació Infantil, Educació Primària, Logopèdia, Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Infermeria, Fisioteràpia, Nutrició Humana i Dietètica, Farmàcia, Periodisme i Comunicació Corporativa, Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting, Comunicació Audiovisual i Relacions Internacionals.

A partir del 7 de febrer, els estudiants que vulguin cursar els seus estudis universitaris a Blanquerna-URL podran fer la preinscripció per internet o personalment a la secretaria de cada centre.

Els futurs estudiants i les seves famílies tenen la possibilitat de concertar una visita personalitzada per qualsevol dels centres de Blanquerna-URL o assistir, des del febrer fins al juliol, a les diverses sessions informatives de cada Facultat (de lliure assistència), en les quals es presenten i expliquen cadascun dels estudis i es realitza una visita guiada per les instal·lacions.