img-post-creuroja4La segona edició de la campanya solidària de recollida de joguines d’Abacus cooperativa, que enguany portava per lema ‘Il·lusionat! Fem un Nadal Abacus!, ha aconseguit recaptar 3.500 joguines als diferents establiments que la cooperativa té arreu de Catalunya, València, Castelló i Balears. Gràcies a aquests resultats Abacus aportarà 3.500 joguines més, sumades a 66 aportacions més aconseguides a través d’una campanya de dinamització online, on per cada 10 interaccions la cooperativa ha sumat una altra joguina.

En total aquesta segona edició de la campanya solidària permetrà destinar 7.066 joguines a les entitats beneficiàries, les ONGs Càritas Catalunya, Creu Roja Joventut i Fundació Pare Manel, que enguany han tornat a confiar en Abacus.

Amb aquesta recollida de joguines, Abacus vol fomentar valors propis de la cooperativa com la solidaritat i la responsabilitat social i fer possible que tots els nens i nenes puguin tenir una joguina per Nadal a les seves llars, contribuint a que tots ells tinguin les mateixes oportunitats de desenvolupar-se. És vital prendre consciència de la importància del joc en el desenvolupament dels infants, ja que contribueix a estimular les seves capacitats i afavoreix a l’adquisició de competències de tots tipus. A més, hem de recordar que jugar és un dret inqüestionable per a cada infant en totes les etapes de creixement i desenvolupament que experimenta.

Des d’Abacus cooperativa agraïm la participació dels clients i socis que han fet possible els bons resultats d’aquesta campanya, així com a les ONGs beneficiàries per col·laborar un any més amb nosaltres.