IMG_9533-870x350Uns dels projectes més interessants que organitzen els mestres de Cicle Mitjà de Primària de l’Escola Sant Gervasi del Grup Clade és la col·laboració amb la llar d’avis i àvies de Les Masies de Mollet. El projecte, iniciat el curs passat, porta els nens i nenes de 3r i 4t de Primària a organitzar activitats per als avis i àvies en dates assenyalades, com la Castanyada, el Carnestoltes o el Nadal, per posteriorment dur-les a terme durant la visita que fan a la llar residencial.

Per exemple, durant aquest curs, en motiu de la Castanyada, els nens i nenes van fer panellets amb els avis i àvies i van jugar a un joc molt divertit que consistia a fer moure els avis per la residència a la recerca de bolets acompanyats per dos nens. A principis d’aquest mes de desembre els alumnes de 3r van visitar la residència per decorar-la de Nadal i per cantar nadales als avis i àvies.

Amb aquest projecte d’aprenentatge-servei els nens i nenes de Cicle Mitjà aprenen a respectar la gent gran i a tenir-ne cura, a la vegada que ajuden els avis i àvies a sentir-se més cuidats i valorats.