concert9El Casal d’Olesa va acollir, el passat 8 de desembre, el Tradicional Concert de Nadal amb motiu de l’aniversari de la Comunitat Minera Olesana (148è), membre del Grup Clade.

Els 240 assistents a l’acte van gaudir d’un interessant programa acompanyat per la música de la Cobla Vila d’Olesa, dirigida pel mestre Francesc Gregori.

La Comunitat Minera Olesana va lliurar un any més els premis de la cooperativa per distingir a persones i entitats compromeses amb la vila d’Olesa. Joan Arévalo, president de la CMO, va ser l’encarregat d’anunciar els premiats. Enguany, el VIè premi “Al servei d’Olesa” instaurat per la Comunitat Minera Olesana va ser per a l’Associació Ariadna pel seu compromís social durant 20 anys en la lluita de les malalties del Càncer de Mama. El propi Joan Arévalo va destacar el compromís de l’entitat durant les dues darreres dècades.

També es va realitzar un reconeixement a Maria Rovira Sanjaume, Josep Maria Palau Pros, Pere Quer Aiguadé i Joan Margarit Duran, socis fundadors de la Residència Fundació Privada Santa Oliva d’Olesa de Montserrat. Pere Planes, en nom dels fundadors de la Residència, va destacar a la resta de col•laboradors que van fer possible el seu naixement.

Finalment, la CMO va nomenar els Socis d’Honor de la CMO 2016 (Mercè Alert i Lacort, Pepita Pascual i Estivill, Inès Solé i Sanahuja, Salvador Dinarès i Carreras, Mingo Vallès i López, Joan Colom i Solsona, Lluís Gabarró i Tort, Antonio Martín i Cordón i Francisco Martin i Cordón)

Va finalitzar així un dia molt especial per a la Comunitat Minera Olesana, que observa amb il·lusió i compromís el 2017 i ja posa també la mirada en el 2018, l’any del 150è aniversari de la cooperativa.