2016-11-edificacio-sostenible-485x278El futur de l’edificació sostenible passa per l’aplicació de millores que tinguin en compte la salut de les persones que ocupen els espais. És la principal conclusió a la que es va arribar al Greenbuild International Conference and Expo, on Lavola va ser-hi present per recollir les novetats en aquesta matèria.

Amb l’objectiu de donar-les a conèixer als clients, Lavola va organitzar una jornada que va servir per presentar noves certificacions com WELL, que es focalitza en el benestar de les persones dins dels edificis, PARKSMART, que incorpora criteris d’ambientalització a aparcaments o SITES, una certificació que protegeix o restaura l’espai natural.

La certificació d’edificis amb criteris sostenibles confereix valor a les empreses i el segell LEED és el de major prestigi mundial. El seu objectiu és aconseguir que tant els edificis nous com els edificis existents incorporin mesures que permetin, entre d’altres, lluitar contra l’escalfament global generat per l’activitat humana.

Pots llegir més informació a l’article El benestar de les persones, clau en l’edificació sostenible, de Cristina Bayés.