4351238Suara Cooperativa i Garbet Cooperativa d’Inserció van tenir un paper actiu a la 12a edició del Congrés Nacional de la federació Lares, que va tenir lloc a Toledo entre el 19 i el 21 d’octubre. La cita seguia el lema “La gestió del bé comú”.

La participació de Suara i Garbet va consistir en la dinamització del taller “La gestió de l’entorn i ambients laborals” i la presentació d’una comunicació en nom del centre de dia Primer de Maig del Prat de Llobregat amb el títol “L’oportunitat de viure decidint”. El taller, dinamitzat per Miquel Moré i Maite Sagristà, s’adreçava a la gestió de persones des de la missió, visió, valors i model de governança de Suara, partint del model empresarial cooperatiu. La comunicació, per la seva banda, va anar a càrrec de Maite Sagristà i Paqui Hernández, del centre de dia Primer de Maig, per a familiars i persones cuidadores.

El 12 Congrés Nacional de Lares d’aquest any va aplegar més de 600 persones assistents. La federació Lares, impulsada per part d’institucions religioses, aplega més de 1.000 residències, centres de dia, centres residencials bàsicament de l’àmbit de la gent gran i de les persones amb discapacitats. Aquest any ha celebrat el seu 20è aniversari.

Més informació aquí.