totsEl Grup Cultura 03 enceta una nova etapa sota el nom SOM i a través de la posada en marxa de la campanya #tuetscultura, una convocatòria oberta a tothom per rebre idees de projectes del món de la cultura i de la comunicació. SOM atorga dos premis: un de popular, resultat d’un procés de votació virtual obert al públic, i l’altre, escollit per un Jurat. Les idees guanyadores s’emportaran 2.500€ i la possibilitat de convertir-se en projectes reals.

La campanya és el punt de partida del nou rumb que pren el grup cooperatiu i que s’evidencia amb el canvi de marca. Grup Cultura 03 passa a dir-se SOM partint de la idea de que tots som cultura i alhora, la cultura és de tots. SOM neix amb la voluntat de treballar per aconseguir, d’una banda, que la cultura catalana torni a tenir un lloc entre les grans cultures del món i, per altra banda, que la propietat de les indústries culturals estigui en mans de moltes persones.

 

Amb aquest procés de participació, SOM pretén posar un nou gra de sorra per aconseguir uns objectius ambiciosos que comparteix amb altres empreses i entitats a casa nostra.

Si tens un projecte, participa a #tuetscultura! Clica aquí per a més informació.