fS’acaba l’any i l’Orquestra Simfònica del Vallès l’acabarà interpretant l’obra “John Williams i els immortals del cinema” i participant en el Festival de valsos i danses.

L’interpretació del muntatge “John Williams i els immortals del cinema” es podrà gaudir en dues ocasions: l’1 de desembre al Palau de la Música Catalana de Barcelona i el dia 2 de desembre al Teatre La Faràndula de Sabadell.

Hi ha dos fils de veu que emparenten pel·lícules de gèneres tan diferents com “La llista de Schindler”, “Star Wars”, “Chicago”, “Pulp Fiction”, “La missió” o “Beethoven” que són els actors i dobladors Salvador Vidal i Mercè Montalà. Gràcies a ells els espectadors es poden posar a la pell de les estrelles més emblemàtiques de Hollywood.

El director Rubén Gimeno serà l’encarregat de cosir aquests dos fils de veu a la música que amplificava el seu discurs. “John Williams i els immortals del cinema” és una oportunitat per descobrir que el millor de l’art visual més celebrat és el que no es veu: la música i la veu.

Per altra banda, el Festival de valsos i danses tindrà lloc el 17 de desembre al Palau de la Música Catalana i l’endemà, el dia 18 de desembre, a Can Massallera de Sant Boi de Llobregat. També es podrà veure el dia 29 de desembre a l’Auditori Enric Granados de Lleida i, l’any que ve, el 4 de gener al Teatre Fortuny de Reus.

Sota la batuta del director Arthur Post s’interpretaran polques, masurques, valsos i altres peces de Franz von Suppé, Johann Strauss II, Ottorino Respighi i Gioachino Rossini, Albert Ketelbey, Leroy Anderson, Zequinha de Abreu, Émile Waldteufel, Jacques Offenbach i Josef Strauss.