img_6194El passat 26 d’octubre, Joaquim Roglan, professor de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL, va ser guardonat amb el Premi Mestre de la Comunicació 2016, que organitza la Fundació de la Comunicació (Fundeco), l’Associació Empresarial de la Publicitat, el Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques i la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL.

Juntament amb Roglan, també han rebut el Premi el professor i publicitari Marçal Moliné i el profesional de Relacions públiques, Agustí de Uribe-Salazar.

Aquests reconeixements pretenen ressaltar la trajectòria professional i educativa de tres persones que han sabut trobar la fórmula per a transmetre i divulgar els seus coneixements  a l’alumnat, fruit de molts anys d’experiència en els seus respectius camps.