Escola Sant gervasi_300pxAmb l’objectiu de reforçar encara més les seves línies d’innovació pedagògica i de mantenir la seva aposta per l’excel·lència educativa, Escola Sant Gervasi ha iniciat un procés que conduirà, entre altres objectius, a la renovació dels seus espais a Mollet del Vallès.

El projecte posarà més en valor allò que ja configura la proposta d’Escola Sant Gervasi, un centre que ultrapassa l’activitat purament escolar per esdevenir un espai social, cultural i esportiu centrat en l’alumne, amb un sistema altament participatiu de tota la comunitat educativa i un contrastat projecte lingüístic, de recerca, d’innovació i d’emprenedoria integrats als currículums de forma molt activa… Les possibilitats tecnològiques d’avui, el coneixement actual sobre els processos d’aprenentatge i els avenços arquitectònics acabaran configurant la nova proposta d’Escola Sant Gervasi. En aquest sentit, l’Àngela Calzada, directora pedagògica, afirma que “Si l’alumne és el protagonista, els centres educatius han d’estar pensats en clau de futur.”

Escola Sant Gervasi, cooperativa sense afany de lucre, encararà aquestes inversions a través d’un procés de rotació parcial dels seus actius, centrant més recursos propis en l’activitat educativa, principal eix de la institució. Segons David Cos, president executiu d’Escola Sant Gervasi, “Posarem encara més en valor la vocació i la professionalitat de tot el nostre equip”.