IMG_1166Clade va ser del 21 al 23 d’octubre a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC), que tenir lloc a l’antiga fàbrica de Fabra i Coats.

El grup va participar a l’edició d’aquest any amb dues propostes específiques d’empreses del grup: presentació de la plataforma Parentalis, per part de Suara, i elprojecte d’Aigua.Coop, promocionat per Comunitat Minera Olesana.

Parentalis és una plataforma online adreçada a famílies amb infants, que ofereix respostes a les necessitats plantejades per les famílies, oferint continguts redactats per experts, així com una selecció de productes i serveis de qualitat dissenyats i elaborats per empreses de referència en el sector de la infància.

D’altra banda, Aigua.Coop és un espai de reflexió i informació al voltant dels models de gestió de l’aigua, el cooperativisme i l’economia social. El web està pensat per als emprenedors de l’economia social, plataformes i col·lectius de la societat civil que volen promoure una gestió pública i democràtica de l’abastament de l’aigua. Vol ser doncs, un punt de trobada pels col·lectius que busquin informació sobre com constituir una cooperativa per a autogestionar l’abastament d’aigua municipal.

La FESC 2016 ha estat un èxit de participació des de totes les vessants. En aquesta edició s’hi van aplegar 200 entitats socials, hi van participar fins a 130 ponents en diverses activitats, i es va arribar als 21.000 visitants.