161006pv044Els professors Dr. Miquel Franquet i Dr. Francesc Villallonga, de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de Blanquerna-URL, Dra. Maria Carbó i Dra. Dolors Ribalta, de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport i la Dra. Elena Carrillo, de la Facultat de Ciències de la Salut, han estat guardonats amb el Premi extraordinari de Doctorat del curs 2015-2016, durant l’acte d’inauguració del curs que va organitzar la Universitat Ramon Llull (URL).

El Premi consisteix en un certificat acreditatiu que formarà part de l’expedient acadèmic dels guanyadors.

El Dr. Miguel Franquet va rebre el premi per la tesi titulada Ethics and Photojournalism: the visual representation of reality, dirigida pel Dr. Ferran Sáez, i el Dr. Francesc Vilallonga per la tesi titulada El sector de l’exhibició cinematogràfica a Catalunya en l’era de la digitalització (2000-2013). Evolució i anàlisi. Formes d’exhibició alternatives als cinemes independents. El cas del Cinema Truffaut de Girona, dirigida pel Dr. Alfons Medina. D’altra banda, la Dra. Maria Carbó va ser guardonada per la seva tesi Proposta d’un model d’equacions estructurals per a l’estudi de l’efecte de l’activitat física en la qualitat de vida de les persones amb discapacitat Intel·lectual, dirigida pel Dr. Climent Giné i el Dr. Joan Guàrdia. La Dra. Dolors Ribalta va rebre el Premi per la tesi Dones, esport i dictadura: la memòria oral d’esportistes catalanes durant la primera etapa del franquisme, dirigida pel Dr. Xavier Pujadas i, finalment, la Dra. Elena Carrillo va ser guardonada per la tesi Empirical approach to the effect of social capital on the lifestyle, eating habits and weight status of a sample of Catalan adolescents. A specific focus on the family environment in different socioeconomic contexts, dirigida pel Dr. Jordi Riera Romaní.