2016_09_Colacao-485x278Amb la finalitat de millorar l’experiència que s’ofereix als visitants d’Idilia Foods, mare de marques com Cola Cao, lavola ha renovat la seva activitat educativa.

Per aquest motiu i per facilitar la comprensió dels processos de fabricació durant les visites, Idilia Foods instal·larà plafons amb infografies que estaran penjats al llarg de tot el recorregut de la visita.

Més de 9.000 alumnes d’educació primària i secundària visiten la planta de fabricació del Cola Cao cada curs. Les instal·lacions d’Idilia Foods reben el públic escolar i adult des de l’any 1981 sota demanda d’escoles, associacions, entitats i particulars interessats en conèixer el procés de fabricació d’aquest producte.

L’elevada fidelitat de les escoles i del públic adult, l’alt grau d’interès de l’activitat i les instal·lacions perfectament condicionades per acollir visitants, són una oportunitat immillorable per ressaltar els valors inherents a la marca Cola Cao a través d’activitats dinàmiques i motivadores, adaptades a cada tipus de públic.