4230808Suara Cooperativa és des de l’1 d’octubre la nova empresa gestora de la residència i centre de dia Torreblanca de Sant Joan les Fonts, a la Garrotxa . Amb aquesta operació s’amplia l’oferta de residències per a la gent gran a càrrec de Suara. Aquest traspàs de l’activitat permetrà donar continuïtat al projecte que gestionava fins ara l’empresa Garrotxa Residencial, que traspassa el centre per jubilació.

El centre Torreblanca compta amb 63 places de residència (44 de les quals, concertades per la Generalitat de Catalunya) i 4 places de centre de dia amb concert de la Generalitat). L’equip de professionals està format per 39 persones de diferents perfils. La Residència Torreblanca està envoltada per un entorn agrícola i rural de gran interès natural i cultural.

 

Amb aquest canvi de titularitat es manté el funcionament actual del centre i amb els mateixos professionals per garantir un servei de qualitat en l’atenció a les persones.

Des de l’àmbit de la gent gran en centres residencials, Suara també gestiona la residència Pla de Martís d’Esponellà (Pla de l’Estany), el centre residencial Dovela de Barcelona, la residència Germanetes de Barcelona, i la residència, centre de dia i casal La Trinitat de Barcelona (titular de la Generalitat de Catalunya), a més de diversos centres de dia per a gent gran.