post-tornada-escola-solidariaUn cop han començat les escoles, Abacus cooperativa dóna per finalitzada l’acció solidària “Amb tu, farem una tornada a l’escola més solidària!” que va dur a terme entre els dies 22 d’agost i 9 de setembre.

Des d’Abacus volen agrair a tots i totes els soci/es de consum i a tots els clients en general, que hagin fet possible aquesta acció. Sense les seves aportacions, comprant material escolar, aquesta campanya no hauria estat realitat. També volen agrair molt especialment a les tres organitzacions que hi han col·laborat: la Fundació Pare Manel, les Escoles solidàries de Valèncias i a S.O.S Mamas de Palma de Mallorca. Abacus espera que totes elles facin realitat la idea que un món més just és possible.

Amb aquesta campanya, Abacus segueix treballant pel foment dels valors de la cooperativa, contribuint a la tasca de les organitzacions que ajuden als infants i famílies i enfortint el seu compromís amb accions solidàries. La iniciativa ha volgut posar en marxa una acció que sensibilitzés als socis i als consumidors de la difícil situació que travessen moltes famílies durant la tornada a l’escola.