timeoutsurtalcarrerA partir del 14 de setembre, Time Out Barcelona abandona el seu model de distribució actual (dimecres a la venda al quiosc, divendres encartat a El Periódico) i surt al carrer a trobar-se directament amb els seus lectors. Sense intermediaris.

Cada dimecres, 70.000 exemplars de Time Out seran distribuïts en més de 150 punts de la ciutat triats per la seva afinitat amb els valors de la revista: una selecció de bars, restaurants, teatres, cinemes, botigues, equipaments cívics, centres esportius, etc. S’hi instal•laran uns dispensadors fixes i degudament senyalitzats, d’on es podrà agafar lliurement l’exemplar de Time Out. A més, hi haurà 22 punts claus de la mobilitat on es farà la distribució en mà de forma intensiva cada dimecres a primera hora del matí. La xarxa de distribució inclourà altres municipis de l’àrea metropolitana, i s’està treballant per arribar també a les principals ciutats de la resta de Catalunya.

Time Out Barcelona segueix el camí dels companys de Time Out London i Time Out New York, que els darrers anys han fet, amb gran èxit, el pas al model gratuït que ara es posa en marxa a Barcelona. Vuit anys després del seu naixement aquí, amb aquest salt endavant es pretén arribar a encara més lectors, ser encara més útils i inspiradors, ajudar a dinamitzar encara més el consum d’oci i cultura, i, en definitiva, contribuir a l’èxit d’aquesta ciutat vibrant, oberta i cosmopolita que es diu Barcelona.

La revista també es millorarà. Es manté la paginació, es millora la qualitat del paper i la impressió, modernitzant el disseny, creant noves seccions, i apostant per uns continguts encara més prescriptors. Un Time Out nou, més inspirador que mai, més a prop del carrer que mai, més obert als lectors que mai.

S’ha posat en marxa una pàgina per anar informant de tot allò relacionat amb el llançament del nou Time Out: surtalcarrer.timeout.cat. Aquí es mostrarà com creix la xarxa de distribució, permetrà esbrinar quin és el punt Time Out més proper al vostre domicili, centre de treball i zona d’oci, es publicaran notícies del ‘making of’ del llançament, i a mesura que s’acosti el dia D es donaran algunes sorpreses que de moment són secrets ben guardats.

A partir del 14 de setembre, Time Out Barcelona #surtalcarrer!