parentalis-webSuara Cooperativa ha posat en marxa Parentalis (www.parentalis.com), una nova plataforma online adreçada a les famílies amb infants de 0 a 5 anys. Parentalis inclou continguts sobre relacions familiars, criança i educació i, en general, tot allò que fa referència al fet de ser mare i pare.

El nou portal de Suara ofereix respostes a les necessitats plantejades per les pròpies famílies, amb continguts elaborats pels experts de Suara i pensats específicament per donar resposta als dubtes i preguntes d’una família amb l’arribada d’un fill o filla. S’hi incorpora un punt de vista global, amb aportacions de professionals de diferents disciplines: educació social, pedagogia, psicopedagogia, psicologia, educació infantil, magisteri, teràpia familiar, fisioteràpia i infermeria.

A més dels continguts especialitzats, Parentalis compta amb una botiga on-line, que inclou una acurada selecció de productes i serveis de qualitat dissenyats i elaborats per empreses de referència en el sector de la infància.

En les properes setmanes també s’incorporarà a Parentalis un servei d’assessorament personalitzat, posant a disposició de les famílies l’equip de professionals especialitzats per ajudar-les en les situacions que ho requereixin, assessorant-les, acompanyant-les i potenciant els seus propis recursos.