graus_blanquernaLa preinscripció per al curs 2016-17 estarà oberta fins al setembre per a alguns dels graus que imparteixen les facultats de Blanquerna-URL.

Els graus en Educació Infantil, Educació Primària, Educació Primària en Anglès i Logopèdia ofereixen places disponibles però cal fer la preinscripció online. Durant la setmana del 22 al 26 d’agost, es trucarà personalment a les persones que s’hagin preinscrit online per poder informar-los de l’estat de la seva preinscripció i poder formalitzar la seva matrícula, si és el cas. Per als graus en Psicologia i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) la preinscripció online està tancada. Caldrà adreçar-se personalment al Servei d’Informació i Orientació a l’Estudiant (SIOE) de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL, a partir del 22 d’agost (de 8 a 15h), telefònicament (93 253 30 06) o presencialment (carrer del Císter, 34) i se’ls informarà de les possibilitats.

Els graus en Periodisme i Comunicació Corporativa; Publicitat, Relacions Públiques i Marketing; Comunicació Audiovisual i Relacions Internacionals també ofereixen places i la preinscripció es podrà realitzar personalment a la Secretaria de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL (Plaça Joan Coromines, s/n) o via online.

Finalment, la Facultat de Ciències de la Salut ofereix places disponibles en els graus en Fisioteràpia i Farmàcia via online.

Més informació:
Procés d’admissió.