ramon_roig-440x401El Director General del Grup Clade, Ramon Roig, ha estat el primer protagonista de la secció d’opinió del portal Aigua.Coop, del qual recentment en vam conéixer el seu naixement a iniciativa de la Comunitat Minera Olesana.

En el seu article, Roig s’ha referit a la importància de de serveis bàsics com el subministrament d’aigua i a la necessitat de canviar els models actuals: “El subministrament d’aigua a través de grans corporacions i multinacionals ha deixat moltes llacunes”, diu.

Roig afirma que cal “visualitzar el món des d’una perspectiva de balanç social és una alternativa que hauria d’agafar embranzida”, fent referència a les iniciatives i models de gestió que sorgeixen des del món cooperatiu i l’economia social.

Per concloure, Roig es refereix a l’aposta clara del Grup Clade en aquesta línia: “Des del Grup Clade ens engresca treballar per fer bones les virtuts del món cooperatiu, de les empreses de l’economia social i en favor dels projectes que afavoreixen a les famílies per davant dels interessos econòmics de les grans corporacions empresarials. I és per això que estem estimulats en donar suport al model de cobrir un servei bàsic a partir de les bases del model cooperatiu, perquè ens agradaria i creiem que és clau que moltes més poblacions de Catalunya gaudissin d’un servei de les mateixes característiques”.
Podeu llegir l’article íntegre a Aigua.Coop