elmundo_els25millorsmasters_blanquernaTres màsters en els àmbits del Periodisme, la Publicitat i l’Educació de Blanquerna-URL es posicionen entre els 5 millors d’Espanya en el rànquing sobre els millors màsters del 2016 que elabora El Mundo.

El Màster Universitari en Periodisme Avançat. Reporterisme, que imparteix la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL, se situa com el millor de Catalunya i el 5è d’Espanya en la categoria d’Informació especialitzada. Aquest màster es realitza en conveni amb el Grupo Godó i es dirigeix a tots aquells periodistes i comunicadors que desitgen especialitzar-se en el reporterisme i millorar les seves estratègies de gestió en l’entorn digital i els hipermèdia. El Mundo en destaca la forta vinculació amb el món professional, l’índex d’inserció laboral (que assoleix el 88%) i l’adequació del treball als estudis (que se situa en el 100%).

D’altra banda, el Màster Universitari en Estratègia i Creativitat Publicitàries, impartit també per la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL, es manté per tercer any consecutiu com el 5è millor d’Espanya, per “proporcionar els coneixement necessari per a la investigació en el camp de la publicitat i la comunicació comercial o institucional”. Aquest Màster està enfocat a aportar la metodologia i eines per formar professionals eficaços en l’estratègia publicitària i com aquesta es tradueix en un discurs creatiu i de venda.

Finalment, El Mundo considera el Màster Universitari en Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes, que imparteix la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL, com el 5è millor d’Espanya. El diari destaca l’oferta de les especialitats de professor en Educació Física, Idiomes, Tecnologia i Psicopedagogia. Aquest màster proporciona les eines necessàries per saber gestionar l’aula i les situacions conflictives que s’hi donen, per saber promocionar valors i actituds de cooperació, tolerància i esforç a l’alumnat, i per acompanyar i orientar els joves en la seva formació continuada i en la inserció laboral.