Orquestra simfònica del VallèsL’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) presenta la temporada 2016-2017. El tret de sortida el donarà el meste Víctor Pablo Pérez amb la Simfonia número 4 de Gustav Mahler el 14 d’octubre.

Enguany la temporada comptarà amb una novetat: sis concerts i sis directors diferents. És el resultat d’una decisió molt meditada dels responsables/músics de l’Orquestra.

El nou director titular que s’incorporarà al setembre del 2016 James Ross assegura que “ És tot un repte per als músics de l’Orquestra Simfònica del Vallès que han estat molt valents de voler optar aquesta temporada per aquesta fórmula”

L’OSV ha tancat la temporada 2015-2016 amb 4.512 espectadors, el que suposa un increment del 10% respecte l’any anterior i un 65% respecte l’exercici de 2012-2013. Així mateix, l’ocupació també ha estat superior aquesta temporada, amb un 77%. Els abonaments també han crescut passant de 201 a 234.

Podeu descarregar-vos la programació al següent enllaç.