2016-06_primavera_sound_CleanCO2_LavolaL’edició 2015 del Primavera Sound ja és neutra en emissions de CO2 a través de Clean CO2, la marca de Lavola per a la gestió i compensació de gasos d’efecte hivernacle. El Primavera Sound ha adquirit 180 crèdits de carboni per compensar el 100% de la petjada de diòxid de carboni generada durant l’edició del festival, concretament 180 tones de CO2e.

Aquests crèdits serviran per finançar el projecte d’energia eòlica Ai – Yildiz , que es desenvolupa a Turquia i que consisteix en la generació d’energia renovable a partir de 5 aerogeneradors i que compta amb un destacat compromís social.

Amb aquesta acció , l’edició 2015 del Primavera Sound ha aconseguit el Certificat i el Segell Clean CO2 Certified , que garanteixen la compensació d’emissions efectuada i el seu compromís amb la lluita contra el canvi climàtic.