L’assemblea de Clade ha aprovat aquest dimecres els resultats del grup empresarial cooperatiu del 2015.
El grup va tancar l’exercici amb un increment del 30,3% dels resultats respecte l’any anterior. La facturació s’ha incrementat en un 1,8%, superant els 305M EUR i i amb un benefici agregat de 4.8 milions d’euros.

Pel que fa a l’ocupació, el 2015 s’han creat 241 nous llocs de treball, situant les persones treballadores del grup en un total de 5.425, amb un total de 1.639 treballadors cooperativistes  i més de 800.000 socis consumidors.

El president del grup, David Cos, ha destacat que el 2015 ha estat “un any de consolidació de la xifra de vendes i d’una millora significativa de resultats. La tendència a la millora dels resultats es nota a la pràctica totalitat de les empreses del grup”.