20160528_Assemblea_SUARAEl volum de vendes de Suara Cooperativa va créixer en un 3,28% durant l’exercici 2015 i es va situar en 67.433.688€. La solvència financera de la Cooperativa va quedar més reforçada, amb uns fons propis de 13.124.502€. La gestió de l’exercici es va aprovar a l’Assemblea General Ordinària que va tenir lloc el dissabte 28 de maig a l’Auditori de Cornellà de Llobregat.

Suara va tancar l’any amb 2.819 llocs de treball. D’aquests, un total de 978 eren ocupats per sòcies i socis de treball de la Cooperativa. En els primers mesos del 2016 ja s’han superat les 1.000 persones sòcies: a dia d’avui ja són 1.022. Per garantir la participació activa de tothom, Suara compta amb un detallat pla de participació societària.

El nombre de projectes gestionats per Suara el 2015 es va mantenir estable: a través de 193 serveis es van atendre 39.931 persones. El 2015 es van ampliar els projectes en intercooperació amb altres organitzacions: en destaca la creació de la cooperativa de segon grau Creixen per impulsar una xarxa d’escoles a Catalunya (en aliança amb Escola Sant Gervasi Cooperativa i Abacus Cooperativa) o l’adquisició de la societat Paliaclinic per a prestar cures pal·liatives a domicili (en aliança amb Grupo Init). Alhora es va treballar per consolidar l’expansió internacional a Xile a través de Serproen, que presta serveis integrals d’hospitalització a domicili i atenció domiciliària.

La darrera Assemblea General del 28 de maig també es va aprovar per una àmplia majoria la renovació dels Estatuts Socials de la Cooperativa, adaptant-los a la nova Llei de Cooperatives de Catalunya. També es va fer la renovació parcial dels membres del Consell Rector: l’actual presidenta, Montserrat Pujol, va sortir reelegida per un mandat més, i també s’hi incorporen Xevi Dachs, Trini Giralt i Esther Mateu, que prenen el relleu de Núria Coma, Víctor Escoda i Andreu Villalba.

Podeu seguir l’actualitat de la cooperativa des del web www.suara.coop i descarregar-vos la Memòria de Sostenibilitat 2015 des d’aquest enllaç: http://www.suara.coop/publicacions.