plana-de-vicDesprés d’un llarg procés de creació, Lavola ha incorporat al seu catàleg de productes i serveis ItinerApp, una nova aplicació educativa pensada per millorar l’experiència dels participants en el decurs de visites guiades i activitats educatives.

L’App integra proves i dinàmiques i és totalment personalitzable, de manera que es pot adaptar a tot tipus de projectes, com ara visites a museus, instal·lacions, equipaments culturals o itineraris urbans.

L’eina està pensada per acompanyar activitats educatives conduïdes per un educador ambiental, atorgant un valor diferencial respecte d’altres propostes educatives i facilitant la comprensió de continguts. A través d’una tableta digital els participants interactuen amb l’App en grup o de forma individual, però en ambdós casos adoptant un paper actiu en tot moment.

Durant els mesos d’abril i maig Lavola ha celebrat dos actes per presentar ItinerApp als seus clients: un al Centre de la Platja, orientat a la dinamització d’itineraris en entorns urbans o naturals, i un altre a la Depuradora de Sant Feliu, orientat a visites guiades a instal·lacions, fàbriques o museus.