assemblea-2016Grup Cultura 03 va celebrar el passat divendres 20 de maig l’Assemblea de socis i treballadors amb l’objectiu de presentar el futur del grup i els nous projectes de les cooperatives que el conformen (Ara Llibres, Batabat, Contrapunt, Nova 2003, Sàpiens Publicacions).

L’acte, celebrat al Museu Marítim de Barcelona, va donar el tret de sortida a la nova etapa del Grup Cultura 03, que després d’uns anys de centrar l’esforç en el creixement de cada cooperativa ha decidit fer un pas endavant i treballar de manera conjunta en un projecte innovador, creatiu i al servei del país. En definitiva, un projecte que explica i referma el que som.

La jornada va servir també per posar de manifest el bon estat de les cooperatives que formen el grup, les quals han assolit amb èxit els objectius de creixement marcats. Els representants d’aquestes cooperatives van fer un repàs dels èxits assolits durant el darrer any i van presentar els nous projectes que marcaran aquest 2016. D’entre aquests projectes destaca el redisseny de la revista Cuina, les noves publicacions d’Ara Llibres, el llançament de l’Ara Granollers o els projectes audiovisuals de Batabat.