OSV-passio-sant-mateuFins el proper 10 d’abril, i amb la col·laboració de diferents cors del territori, l’Orquestra Simfònica del Vallès interpreta l’obra magna de J.S.Bach: la Passió segons Sant Mateu. Sota la direcció de Xavier Puig, la gira va començar el passat 18 de març i fins a la seva finalització arribarà a 9 ciutats catalanes: Mataró, Olot, Manresa, Tortosa, Tarragona, Terrassa, Barcelona, Cervera i Solsona.

Cada concert, molts d’ells ubicats en catedrals i esglésies, acull diferents cors de la localitat. Un dels moments culminants de la gira serà el proper 2 d’abril quan tots els cors participants cantaran junts al concert del Palau de la Música Catalana (18h), amb més de 350 músics i cantaires a l’escenari.

La interpretació de la Passió segons Sant Mateu és l’elecció d’aquest any de l’Orquestra Simfònica del Vallès pel seu Concert de Setmana Santa, un projecte que va iniciar el 2012 coincidint amb el seu 25è aniversari i que té per objectiu implicar diferent cors catalans, que hi participen tan a nivell musical com organitzatiu. D’aquesta manera, els cors escollits per a cada repertori preparen una obra important del repertori simfònico-coral i l’interpreten en gira per diferents ciutats en una producció professional.

Propers concerts
Divendres, 1 abril 2016 · 21h: TERRASSA · Centre Cultural Terrassa
Dissabte, 2 abril 2016 · 18h: BARCELONA · Palau de la Música Catalana
Diumenge, 3 abril 2016 · 18h: CERVERA · Església de Santa Maria
Diumenge, 10 abril 2016 · 18h: SOLSONA · Catedral

Fitxa artística
Xavier Puig, director
Orquestra Simfònica del Vallès
Solistes: Sara Blanch i Marta Mathéu (sopranos) Gemma Coma-Alabert i Eulàlia Fantova (mezzo soprano), Carles Prat i Roger Padullés (tenors), Xavier Mendoza i Joan Garcia (baixos).

Cors participants
Agrupació Coral de Matadepera
ARSinNOVA Cor de Cambra
Cantabile Cor de Cambra d’Olot
Cor de Cambra Anton Bruckner
Cor Ciutat de Mataró
Cor Ciutat de Tarragona
Cor Tyrichae de Tortosa
Coral Ginesta de Cervera
Orfeó Nova Solsona
Orfeó Manresà

+ Cors infantils del territori (Cor infantil Cervera, Cor infantil Tarragona, LaBinota cor infantil Tortosa, Cor infantil Gaià d’Olot, Cor Veus Blanques Conservatori de Terrassa, Cor Juvenil Rodamón)

Més informació i compra d’entrades