IMG_5980-870x350---Aquest divendres 11 de març les alumnes de Batxillerat de l’Escola Sant Gervasi Ariadna Clos i Patricia Muñoz han aconseguit, juntament amb el seu tutor Lluís Jurado, el 1r Premi UPF de Treball de Recerca en Enginyeria i Matemàtica Aplicada gràcies al seu treball de recerca titulat “Cames robotitzades: automatic halfbody walker”.

En un solemne acte a l’Auditori del Campus Poblenou-UPF, les alumnes i el tutor van rebre el primer premi d’entre 70 treballs de recerca d’estudiants de 2n de Batxillerat de centres d’ensenyament secundari. L’acte fou presidit pel Sr.Miquel Oliver, Vicerector de Qualitat i Projectes Estratègics; el Sr.Enric Peig, Director de l’Escola Superior Politècnica; i Anders Jonsson, Sotsdirector del Departament de Tecnologies de la Informació i les comunicacions.

Les alumnes premiades han obtingut el 50% de la gratuïtat de la matrícula de primer curs a la Universitat Pompeu Fabra.

Una vegada més Escola Sant Gervasi Cooperativa i Fundació Sant Gervasi reben un reconeixement extern pel seu destacat projecte en innovació, un projecte que s’inicia a P3 i que es consolida en els treballs de recerca de Batxillerat.