Jornada-dunDimarts 2 de febrer, les instal·lacions de la Cooperativa van acollir una de les jornades anuals que organitza la FCAC per informar de les novetats de la DUN 2016 a tots els tècnics de les cooperatives.

Entre els temes tractats es va parlar del Règim Pagament Base, assignació de drets de PB, cessions de drets de PB, ajuts directes, CGE abreujat, ZLN, aplicació informàtica, SIGPAC, croquis i cromos.

També es va fer una introducció dels ajuts CGE de Competitivitat (Primera instal·lació de joves agricultors/es, millora de la competitivitat de les explotacions agràries, mitigació del canvi climàtic i diversificació de l’activitat agrària).

Amb aquesta jornada es dóna el tret de sortida al termini per demanar els ajuts de la PAC. Els titulars de les explotacions agràries ja podran sol·licitar hora a la Cooperativa per poder-la fer.

El termini finalitza el 30 d’abril.