Dovela - Suara CooperativaResidents, famílies i professionals del Centre Residencial Dovela, projecte impulsat per Suara Cooperativa, han celebrat el seu primer any d’experiències compartides i de treball conjunt per millorar la qualitat de vida de les persones que resideixen al centre i les seves famílies.

El 30 de desembre Dovela va acollir la festa de celebració d’aquest primer aniversari, una festa que va comptar amb música en directe i ball i amb la participació de totes les persones que durant aquests últims dotze mesos han format part de la residència.

Ubicat al districte d’Horta-Guinardó de Barcelona, el centre treballa per millorar la qualitat de vida i l’apoderament de les persones que hi viuen, tot seguint el model d’atenció centrat en la persona. Aquest model, que es basa en la millora continua en l’atenció, la garantia de l’exercici dels drets i la preservació de la dignitat de les persones, té com a objectiu millorar la qualitat de vida i promoure una participació activa de les persones ateses en l’elaboració i desenvolupament dels seus propis plans d’atenció.

El centre, que ofereix serveis de residència per a gent gran, estades temporals, places de centre de dia i un programa d’atenció als cuidadors, compta amb un equip format per una cinquantena de professionals en l’atenció a la gent gran: “Dovela està actualment al 100% de la seva ocupació i els resultats de les enquestes de satisfacció fetes a residents i a familiars són molt positius”, explica Maria José Guarino, gerent del centre, que destaca la gran il·lusió, implicació i compromís en el projecte de Dovela de totes les persones que en formen part.